RUANG PENGIKLANANJumaat, 24 Disember 2010

Air Terjun kota Tinggi

 Jalan-jalan bawa anak pergi ke Air Terjun Kota Tinggi pada minggu lepas 18 Disember 2010
Ditulis oleh Royzam

Rabu, 22 Disember 2010

Laungkan semangat Malaysia BOLEH

Marilah sama-sama datang beramai-ramai ke stadium ahad ini laungkan semangat buat pasukan bola sepak kita dalam perlawanan bolasepak piala AFF 2010 Malaysia VS Indonesia .

Ditulis oleh Royzam

Majlis Berinai Nafis & Nadiah

 Majlis berinai telah diadakan pada 11.12.2010 


Ditulis oleh Royzam

Taman Rekreasi Sungai Rambah Pontian

Dalam perjalanan pulang setelah penat mengambil gambar kawin singgah sebentar di taman rekreasi sungai rambah di pontian. memula masuk tengok macam tak der apa-apa yang best tp dah tengok lawa tempat ni kalau buat outdoor shooting gambar kawin. Dengan lautan terbentang luas disebelah utaranya dan sungai disebelah timurnya memag cantik.

antara gambar yang sempat diambil

Ditulis oleh Royzam

Isnin, 20 Disember 2010

DSLR membuat video lebih mudah

 Salam semua pembaca,

 Sekarang ini DSLR sebagi medium membuat video dalam bentuk HD amat menarik perhatian saya. Apa tidaknya dengan lensa yang membolehkan anda mengambil video dengan resolusi tinggi dan berkualiti. Anda boleh mengerakan DSLR anda dengan mudah kemana-mana sudut yang kecil dan fleksibal. Dengan adanya DSLR yang mempunyai pengambilan video memudahkan ia dibawa kemana-mana. Kebanyakan pembikin video perkahwinan beralih kepada kamera DSLR seperti canon 5D atau 7D yang mempunyai kebolehan mengambil video dengan kualiti yang tinggi. Kebolehan lensa yang pelbagai


Ditulis oleh Royzam

Ahad, 19 Disember 2010

Malaysia masuk final Piala AFF 2010

Tahniah buat pasukan bolasepak Malaysia kerana berjaya masuk final Piala AFF 2010. Lawan Malaysia akan ditentukan malam ini samada Indonesia atau Philipina. Setelah 16 tahun Malaysia tidak menjejakkan kaki ke perlawanan akhir kali ini peluang terhidang didepan mata dan buktikan Malaysia Boleh merangkul gelaran juara buat pertama kali Piala AFF 2010 ini. Buat semua pemain teruskan kesungguhan anda semua untuk menang sehingga ketitisan peluh yang terakhir. Perlawanan akhir akan diadakan pada 26 dan 29 Disember 2010. Buat penyokong Malaysia turun ramai-ramai kat stadium bukit jalil pada Ahad, 26 Disember ini. Tahniah sekali lagi dan peminat tanahair amat dahagakan kejayaan kali ini.


Di tulis oleh Royzam

LinkWithin