RUANG PENGIKLANAN



Sabtu, 19 Mei 2012

Hafiz juara Mania

 

Teka teki terjawab sudah siapa yang membawa pulang hadiah RM500,000 milik Hafiz. Wah sungguh lumayan sekali hadiahnya lagi Pak Dani sekali dapat wah lumayan-lumayan.Tahniah buat Hafiz jgn lupa bagi duit tu kat kawan-kawan yang vote tu ok. Buat kenduri ker kasi makan orang ramai tak habis pun 100,000 Hafiz. Camner idea aku bagus tak. Siapa sokong komen banyak-banyak kat sini ok.

Kelantan Juara Piala FA 2012

 

Akhirnya kelantan menjuarai Piala FA dengan kemenangan 1-0 hasil sepakan penalti Ghadar.

Jumaat, 18 Mei 2012

Kes Penculikan Lagi

Kes penculikan remaja menjadi-jadi apa dah jadi nie. Apa tindakan yang boleh dilakukan

Versi 1


Versi ke-2

Isnin, 14 Mei 2012

Manchester City Juara Liga EPL 2012

 










Sungguh ajaib sekali dalam masa kecederaan 5 minit yang diberi oleh pengadil mengubah suasana di Etihad
Stadium. Gol oleh Aguero memusnahkan impian Manchester United untuk menjuarai liga buat kali ke 20 tidak tercapai. QPR telah mendahului 2-1 pada masa penuh tetapi hilang punca pada baki masa kecederaan kerana diserang bertubi-tubi. Memang tiada nasib untuk QPR melakar sejarah memang di stadium keramat Man City ini. Aku sebenarnya kecewa ni...huuhuhhuhuuuh...

Jom layan tengok bagaimana gol-gol disumbat

Ahad, 13 Mei 2012

Malaysia menjuarai Hoki piala Remaja Asia


Tahniah buat semua pemain remaja kita yang bermain sungguh cemerlang malam ini dan dapat mengalahkan Juara bertahan Pakistan dengan 2-1 .Tahniah semoga pencapaian cemerlang ini dapat diteruskan pada masa akan datang. Malaysia boleh.

LinkWithin