RUANG PENGIKLANANSelasa, 20 Mac 2012

Hulurkan bantuan anda

Jom hulurkaan bantuan kepada adik kita yang keluar kat berita semalam pasal adik nie kena kanser kalau tak silap kat Berita TV9 19 Mac 2012. Jika anda ingin menghulurkan bantuan bolehlah menghulurkan derma ke bank mak dia ya. Kecian betul aku tengok budak nie kecik2 dah kena penyakit yang besar ni. Jika anda nak derma sila masukan ke akaun bank mak dia ZURAIDA BINTI ABU BAKAR Maybank  152050065164. Semoga dengan bantuan anda dapat meringankan beban keluarga ini.

Remaja 14 tahun diculik di Kuantan

Berita baru penculikan mengemparkan Malaysia sekali lagi apabila seorang pelajar 14 tahun diculik depan 2 adiknya yang mahu membeli topup. Mangsa Siti Nur Fatihah telah ditarik 2 lelaki dan seorang wanita dalam kereta berwarna ungu. Kepada sesiapa yang melihat ditempat kejadian semoga dapat membantu pihak polis untuk menangkap penjenayah ini. Kita tidak mahu kejadian yang tidak diingini berulang lagi sebelum terlambat .
Kepada orang ramai agar dapat membantu memberikan sumber-sumber maklumat bagi mengembalikan remaja ini kepangkuan keluarganya.

LinkWithin