RUANG PENGIKLANANSelasa, 17 Jun 2014

GAY what the fish

Apa nak jadi dengan anak muda mudi kini yang kini hidup mengamalkan seks bebas sesama sejenis atau gay. Dengan suka suki dan bangganya mengambil selfie dan upload dalam FB mengatakan mereka pasangan bahagia. Anda dah terpesong bertaubatlah  kejalan yang benar.

Piala Dunia German ada kelas Portugal ermmm

Awal pagi saingan group G bermula dengan German memperagakan permainan yang bersahaja tapi mampu mengalahkan Portugal yang bermain agak tertekan. Kekalahan besar 4-0 Portugal ini menjadi tanda tanya adakah Portugal mampu bangkit dalam game yang akan datang. Dalam group yang sama USA menang keatas Ghana 2-1.

Ahad, 15 Jun 2014

JDT harus menang semua baki liga super

JDT perlu menang kesemua baki perlawanan untuk menjuarai Liga super tahun ini. Selepas ini Akan bertandang ke stadium selayang bertemu ATM Dan selepas itu bertemu Kelantan di. Larkin Dan akhirnya bertemu Sarawak. jika Selangor menang semua baki perlawanan tetap JDT juara dengan 1 mata perbezaan.

Al Kisah Piala Dunia Brazil 2014

Banyak Pasukan ternama Dunia kalah dalam perlawanan pertama mereka seperti Sepanyol yang kalah dengan jaringan besar oleh Belanda, England kalah kepada Itali tetapi kekalahan Sepanyol sebagai juara Piala Dunia 4 tabun lalu agak memeranjatkan dengan jaringan yang besar amat memalukan. bola iTu bulat apa sahaja boleh berlaku.Nak predict siapa menang  tahun ini agar sukar kerana kebanyakan pasukan mempunyai kekuatan masing-masing . Tunggu dan lihat sahajalah habis dalam group dulu baru boleh predict siapa bakal ke final piala Dunia kali ini.

LinkWithin