RUANG PENGIKLANANKhamis, 10 Februari 2011

Malaysia menang 2-0

Tahniah diucapkan kepada pemain Malaysia kerana memang 2-0 menentang Hong Kong malam tadi. Kepada pemain semua tahniah dan banyak lagi boleh dilakukan.
Ramai pemain Malaysia yang berbakat yang boleh ketengahkan untuk bermain. Walau tak ramai penyokong yang datang tapi tengok kat TV pun jadilah memberi sokongan.

Ditulis oleh Royzam

Isnin, 7 Februari 2011

Adakah harga minyak petrol akan naik lagi?

Krisis yang melanda Mesir bakal merubah ekonomi dunia dengan harga minyak bakal melambung-lambung. Makin hari makin meningkat jumlah harga minyak dunia. Harap cepat-cepat la krisis yang melanda Mesir dapat di seltlekan dengan cepat. 

Ditulis oleh Royzam

Jalan-jalan ke Kota Keriangan Genting Highland

Cuti raya cina disambut di kota keriangan Genting Highland. Kami sekeluarga berkesempatan untuk pergi kesini pada 2 februari hingga 3 februari 2011. Mak aiii  ramainya orang naik genting. Sejuk sunguh cuaca disini .Dah lama juga x naik roller coster. Dah macam-macam ada dah sekarang nie untuk keluarga bercuti disini pelbagai aktiviti boleh dilakukan.
Ditulis oleh Royzam

Manchester United kalah kepada kelab tercorot liga EPL Wolve

Harapan besar MU untuk terus kekal tanpa kekalahan akhirnya lebur malam semalam dengan kekalahan 1-2 kepada kelab bawahan liga perdana EPL Wolve. Walau kalah MU masih berada diatas kerana Arsenal hanya mampu seri. Harap MU terus mengungguli carta hingga ke akhir saingan dan menjuarai EPL kali ini.

Ditulis oleh Royzam

LinkWithin