RUANG PENGIKLANAN



Rabu, 14 Mei 2014

Siaran Langsung JDT lwn Pahang 16 Mei 2014

SIARAN LANGSUNG LIGA SUPER 2014 DI ASTRO ARENA (SALURAN 801)

JUMAAT, 16 MEI 2014
JDT lwn PAHANG
8:00 MLM

SABTU, 17 MEI 2014
TERENGGANU lwn LIONS XII
8:00 MLM

Wah ada siaran langsung la ingat tak mau ambil dah yela kata penonton JDT ni kan ganas huuhuu...udah la ya jgn buat cerita mengarut lagi teguhkan sepakat kita nak tengok bola dengan gembira bukan nk gaduh.

Politik Terengganu Goyah

 

Apa sudah jadi dengan MB Terengganu Datuk Seri Ahmad Said yang secara tiba-tiba meletakkan jawatan serta merta membuatkan seluruh Malaysia melopong apa yang terjadi sebenarnya sehingga perletakan jawatan yang mengejut ini.

Datuk Seri Ahmad Said 


Apapun tindakan ini tidak mengoyangkan kestabilan politik dan kehidupan seharian rakyat Terengganu. Semoga cepatlah selesai masalah yang melanda ini dan meneruskan pembangunan .

Ahmad Razif mengangkat sumpah sebagai Menteri Besar Terengganu yang baru di hadapan Sultan Terengganu Sultan Mizan Zainal Abidin di Istana Syarqiyyah, Kuala Terengganu .

Dengan perkembangan terbaru ini, Barisan Nasional dan Pakatan Rakyat masing-masing menguasai 15 kerusi daripada 32 kerusi DUN Terengganu di mana PAS menguasai 14 kerusi DUN manakala PKR pula satu kerusi.

Isnin, 12 Mei 2014

Jue Aziz Dah Kawin?

Adusssssss bila pulak ni x dengar berita pun dia dah kawin...ooo kawin senyap2 ker..ermmm oklah tahniah la Jue sebab dah kawin. Wah cinta orang seberang ya..bukan main kamu yaaaaaaaaaa....khabarnya dengan pemain gitar DV8 - Bayu Daniels dari Indonesia. Wah patutlah sudah lama x ketemu di TV rupanya sudah nikah ya..Jika benar cerita ini ya bagus sekali . Ya udah-udah jangan buat cerita lagi pull stop.

http://i1214.photobucket.com/albums/cc482/mediamalaya/015100da/66689_10150306879715652_256043265651_15322453_463031_n.jpg

Buah Nangka


Buah Nagka atas pokok
Ambil Galah tolong jolokan
Saya budak baru nak start merokok
Kalau salah tolong bakarkan.

Ini SALAH jangan ikut pantun ini.

AFF All Star vs Indonesia

Perlawanan persahabatan antara AFF All Star menentang Indonesia di stadium Bung Karno Jakarta malam tadi berkesudahan dengan Indonesia memang 1-0 . AFF All Star yang dibarisi pemain terpower dalam asia tenggara dikumpulkan dalam satu pasukan tapi permainan sungguh hambar tiada serangan yang diimpikan. Kapten AFF All Star diberikan kepada pemain pertahanan JDT iaitu Aidil. Serangan bertali arus diberikan oleh pemain Indonesia namun tiada jaringan tambahan walaupun banyak peluang terhidang depan gol. Pemain Malaysia yang berada dalam AFF All Star adalah pemain JDT iaitu Shafiq Rahim, Mahali Jazuli, Aidil dan pemain tengah Singapura. Sementara menunggu keputusan juara EPL iaitu Manchester City yang mengalahkan West Ham 2-0. Liverpool hanya mampu ditempat ke-2 walaupun menang dengan perbezaan 2 mata .

Hitung Piala Dunia ke Hitung Bulan Ramadan

Tengok kat tv ada pulak menghitung hari bila start Piala Dunia tinggal 31 hari lagi. Ada ke yang menghitung bila bulan Ramadan tiba. Dalam sebulan lebih lagi kita akan bertemu dengan bulan yang mulia iaitu bulan Ramadan. Tanya iman anda yang mana anda kejar dunia ke akhirat.

Ahad, 11 Mei 2014

Rekod bersih Pahang lebur di Darul Makmur

Selangor mencatat kemenangan di Darul Makmur dengan memunggut 3 mata penuh untuk mengunguli carta liga super buat kali pertama mengatasi Pahang. Permainan yang penuh dramatik dengan Andik mengambil kesempatan bermain tiki taka dengan menghasilkan gol tunggal perlawanan.

LinkWithin