RUANG PENGIKLANANKhamis, 24 April 2014

Cari duit mudah denga 8share


http://bit.ly/1cFkkzK

Anda banyak masa didepan komputer berchat berwassap bertwitter berfacebook tapi dapat duit tak jom saya ada langkah mudah untuk anda sharekan apa yang anda suka dan buat duit darinya. Sangat mudah sekali untuk sharekan apa yang anda minat dengan klik untuk daftar. http://bit.ly/1cFkkzKRabu, 23 April 2014

LG G3 is coming

LG-G3-Specs-Availilty
LG G3 leaked specs:
5.5-inch QHD display @ 1440 x 2560 resolution
2.3GHz Snapdragon 800 quad-core processor
3GB RAM
32GB storage (expandable to 64GB via microSD)
13MP rear and 2.1MP front cameras
LTE/EVDO/IS2000
GPS, Wi-Fi, Bluetooth
Android 4.4.2 KitKat

Selasa, 22 April 2014

Pemain baru JDT

JDT menerima 2 pemain baru yang akan mengalas tugas sebagai penyerang dan pertahanan mengantikan Baihaki yang dipinjamkan ke LionIX serta seorang lagi pemain Argentina.

Selamat Datang ke Johor Darul Ta'zim Pereyra Diaz.
Welcome to Johor Darul Ta'zim Pereyra Diaz.
Bienvenido a Johor Darul Ta'zim Pereyra Díaz.
youtube.com
 
 
Selamat Datang ke Johor Darul Ta'zim Marcos Antonio.
Welcome to Johor Darul Ta'zim Marcos Antonio.
Bienvenido a Johor Darul Ta'zim Marcos Antonio.
... See More
Melhores momentos do zagueiro Marcos Antônio, parte 1.
youtube.com
 

Insiden Tumbok Pengadil

http://2.bp.blogspot.com/-T6PsEzpcNyI/Ure7TEA8TEI/AAAAAAAAP1E/swqlginCr6Q/s1600/logo+JDT+ii.jpg

Ha ni lagi satu kes membabitkan JDTII pulak dimana pengurusnya melepaskan tumbukan geramnya kepada pengadil perlawanan antara JDTII dan UITMFc kerana tidak memberikan tindakan atau buat-buat tak nampak apa yang berlaku ada yang kena tangan tak diberikan penalti, kena tarik tak diberikan sepakan percuma itu yang membuatkan pengurus JDTII tak tahan atas kealpaan pengadil perlawanan. Kalau tengok video dah terang-terang memang satu kesalahan tetapi tiada wisel dibunyikan  permainan diteruskan. Tapi tindakan beliau memang salah sebab menumbuk pengadil, tunggu ajalah apa tidakan FAM nanti.


Ahad, 20 April 2014

Liga Super Malaysia Makin Hangat

Perebutan tempat pendahulu liga makin sengit dalam pusingan kedua dengan jurang mata yang kecil antara pendahulu Pahang dengan 28 mata diekori Selangor dengan 27 mata tetapi Selangor mempunyai bekalan 1 perlawanan jika Selangor menang menentang Terengganu bermakna Selangor akan menerajui takhta liga buat pertama kali manakala JDT mengekori dari belakang dengan 25 mata. Persaingan masih terbuka kepada pasukan yang konsisten sepanjang pusingan kedua ini.

LinkWithin