RUANG PENGIKLANANKhamis, 6 April 2017

Harga Samsung Galaxy S8 & S8 Plus

Wow itulah perkataan pertama keluar setelah melihat bentuk dan rupa Samsung Galaxy S8 baru yang sungguh canggih & elegen. Harganya pasti menarik juga. Pasti ramai menanti-nanti bilakah gajet ini akan masuk ke pasaran Malaysia. meh sini saya belanja sikit gambar Galaxy S8 ni.


mana satu pilihan hati

Badi kekalahan terus menyelubungi skuad JDT

Selepas kekalahan kepada Pahang dalam suku akhir pertama Piala FA kali ini dalam kumpulan Piala AFC kalah kepada Global FC pula dengan jaringan yang agak besar. Dilihat benteng pertahanan JDT agak longgar dan goyah setiap kali pihak lawan kaunter attack. Corak permainan yang tidak sedap dilihat berbanding sebelum ini. Pemain bermain sambil lewa dengan hantaran dan gelecekan yang mudah di rampas lawan. Banyak kesilapan individu dalam 2 kekalahan JDT ini. Jurulatih Mora dilihat kehilangan corak tektikal permainannya.

Piala FA

Piala AFC

Drama Gomez & Presiden FAM

Sejak dua tiga hari ni tular kisah drama tentang ketua jurulatih skuad kebangsaan Malaysia yang menjadi tanda tanya kepada seluruh peminat bolasepak Malaysia tentang status beliau dan kemelut pembantu jurulatih yang tiba-tiba sahaja menjadi bualan topik hangat masa kini. Apa yang terjadi sebenarnya dan siapa benar dan siapa salah dalam hal ini. Kita sebagai peminat ingin tahu apa yang terjadi sebenarnya dan adakah semua keputusan dilakukan sebelah pihak sahaja tanpa ada perbincangan terlebih dahulu. Jurulatih Kedah yang meletak jawatan  untuk menjadi penolong kepada ketua jurulatih dikatakan bukan pilihan beliau.
Saya dah sedia tapi org tu x nak malu la saya mcam ni

Sudah confirm ke belum saya jadi Ketua Jurulatih ni ?

LinkWithin