RUANG PENGIKLANANKhamis, 24 November 2011

Jadual Perlawanan Skuad Olimpik B23 London 2012
aku tulis nie percaya tak?

Kemenangan Yuna di AIM ditarik balik


Yuna

Hahaha..lawaknya bila aku dengar berita terkini pasal kemenangan Yuna di AIM ditarik balik untuk Lagu Terbaik. Tak per la Yuna lain tahun pulak la yer x der rezeki dapat rasa menang sekejap pun jadilah.
 

aku tulis nie percaya tak?

Result Football Olimpik Qualify Malaysia vs Syria


VS

Kepenatan pemain pada babak ke 2 diterjemahkan dengan gol-gol mudah oleh pemain Syria. Nampak sangat keletihan pemain menggangu rentak pemainan Malaysia malam tadi. Serba tidak menjadi pada babak ke-2 . Apapun korang telah memberikan permainan yang menarik. Ketiadaan Badrol Bahtiar dan Fadli Shas nampak ketumpulan dan pertahanan kita goyah. Nampak gayanya ahad ini kita mesti menang menentang Bahrain di Stadium Bukit Jalil. Datang beramai-ramai kita beri sokongan kepada pemain kita.

aku tulis nie percaya tak?

Rabu, 23 November 2011

Malam ini Skuad B23 Malaysia menentang Syria kelayakan Olimpik

 

Yes malam ini akan bertembung Malaysia vs Syria kelayakan Olimpik harap skuad kendalian Ong Kim Swee menang dan meraih 3 mata penting.Teruskan perjuangan dan buktikan Malaysia BOLEH!


aku tulis nie percaya tak?

Rasa Puas Malaysia Menang Emas Sukan SEA 2011

Tahniah buat pasukan bawah 23 Malaysia kerana telah menjuarai acara bolasepak Sukan Sea Palembang & Jakarta 2011. Aku sampai tak terkata la memang korang terbaik dan membuatkan rakyat Malaysia bangga. Tunjukkan sikap kita yang baik walau dimana kita berada dan semangat kesukanan yang tinggi. Tahniah.
aku tulis nie percaya tak?

Isnin, 21 November 2011

Final Bolasepak Sukan SEA 2011

 Pertemuan semula Malaysia dengan Indonesia menentukan Emas Sukan Sea 2011 malam ini. Pasti menjadi perlawanan yang sengit. Kita nantikan pertemuan tersebut malam ini. Doakan kejayaan team Malaysia supaya berjaya mendapat pingat emas kali ini. Malaysia BOLEH!


aku tulis nie percaya tak?

LinkWithin