RUANG PENGIKLANAN



Sabtu, 12 Mei 2012

Air Pancut Berirama

Cantik bila tengok air pancut pada waktu malam dengan disinari cahaya warna-warni. Anak-anak suka tengok dah singgah disini untuk melihat air pancut. Air pancut ini adalah salah satu dekorasi yang ada di Bangunan Majlis Perbandaran Johor Bahru Tengah (MBJBT). Ia betul-betul berada ditepi jalan lebuhraya Skudai Senai. Jika anda berkesempatan singgah la sebentar ya. Tiada park kereta disediakan tapi pandai-pandai la nak park kat mana.







All New Samsung Galaxy Slll

Samsung telah mengeluarkan model baru bagi iaitu Galaxy S3. Kelebihan model ini adalah dari segi betuk dan prestasinya yang amat mengagumkan. Dengan paparan 720 pixel dengan kamera 8 Megapixel yang boleh mengambil gambar dan video serentak. Banyak lagi kelebihan phone ini berbanding dengan saingannya di pasaran. Nak tahu lebih lanjut google search jer kay.

Jom tengok sikit bentuk dia






Samsung Galaxy S3 voice controlSamsung Galaxy S3 front






Samsung Galaxy S3 camera software

Who will win the battle Man United or Man City


 

Pertarungan belum berakhir lagi antara Manchester United dan Manchester City sehingga perlawanan terakhir esok. Penentuan juara liga EPL hanya akan diketahui pada esok malam. Dalam kertas Man City berkelebihan untuk menjadi juara buat pertama kali setelah 42 tahun manakala Man United kalau dapat menjadi juara sebanyak 20 kali. Malam penentuan ini bakal berlangsung serentak untuk perlawanan terakhir semua pasukan. Kelebihan kali ini banyak berpihak kepada Man City yang akan bertemu dengan QPR , jika QPR dapat menumbangkan City malam esok dan Man U menang keatas Sunderland maka Man U akan menjadi juara. Kita tunggu dan lihat siapa yang lebih bernasib baik. Sekarang dengan mata yang sama iaitu 86 mata cuma dibezakan dengan jaringan sahaja.

Jadual perlawanan esok
13 May 15:00 Chelsea Chelsea v Blackburn Blackburn
13 May 15:00 Everton Everton v Newcastle Newcastle
13 May 15:00 Man City Man City v QPR QPR
13 May 15:00 Norwich Norwich v Aston Villa Aston Villa
13 May 15:00 Stoke City Stoke City v Bolton Bolton
13 May 15:00 Sunderland Sunderland v Man Utd Man Utd
13 May 15:00 Swansea Swansea v Liverpool Liverpool
13 May 15:00 Tottenham Tottenham v Fulham Fulham
13 May 15:00 West Brom West Brom v Arsenal Arsenal
13 May 15:00 Wigan Wigan v Wolves Wolves

Jumaat, 11 Mei 2012

Durian Runtuh di Felda seluruh Malaysia



Berita gembira buat semua warga Felda yang mendapat duit seperti yang diumumkan oleh Perdana Menteri . Ramai pulak sekarang ni yang mengaku anak felda. Pergi warung cerita pasal felda pergi sini cerita pasal felda dapat duit. Wah glamor la pulak. Dulu tak mau ngaku sekarang dengan bangganya aku mengaku aku anak felda tau....hahaha lawak betul macam-macam la orang ni. Lepas ni ramai la nak cari menantu anak felda agaknya. Saham lagi wah syoknya. Tapi bagusla tapi jangan lupa pulak bila dah berduit nanti ingat-ingatlah sikit jangan nak perabihkan duit tu dengan bersukaria dan membeli yang tak patut pulak. Lagi satu perkara rasanya ramai yang akan tambah cawangan hahahaha. INGATLAH SIMPAN DUIT ANDA JANGAN JADI HAMBA DUIT.

Rumah Felda Dulu-dulu

Rumah Felda Sekarang

Selasa, 8 Mei 2012

Jom tengok lawak sebentar...memang best

Pergh serius lawak n begitu tepat dia punya timing diorang punya skill memang terbaik.

LinkWithin