RUANG PENGIKLANANSabtu, 9 Mac 2013

Malang berterusan Johor Darul Takzim

malang berterusan buat skuad Jdt apabila kalah besar dengan Selangor 4—1 walaupun lawan bermain dengan10 orang pada separuh masa kedua apabila pertahan selangor dilayangkan kad merah. Selangor berjaya menambah gol lagi pada babak kedua Mahali dan Amri menambah derita Johor Darul Takzim .Setelah Tunku Ismail didenda FAM skuad Jdtkalahteruk pulak .

Ahad, 3 Mac 2013

Bunohan filem terbaik FFM ke 25


Filem Bunohan menjadi filem terbaik kali ini dengan merangkul beberapa anugerah lain antaranya pengarah terbaik, pelakon lelaki terbaik dan berberapa kategori yang lain. Tahniah buat semua pemenang.

Johor Darul Takzim berada ditakhta Liga Super

Setelah 9 kali perlawanan akhirnya Johor Darul Takzim berjaya merampas kedudukan takhta Liga Super setelah mengalahkan N. Sembilan dengan 2-1. gol johor dihasilkan pada lewat babak kedua dengan dicemari dengan mercun asap sehingga pengadil memberhentikan permainan . Mat Yo cedera memaksanya keluar dan digantikan dengan pemain gantian. Nurul AzwanRoya menjadi wira dengan gol kemenangan pada masa kecederaaan dengan rembatan dari luar kotak penalti. Tahniah.div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">

LinkWithin