RUANG PENGIKLANAN



Khamis, 6 September 2012

The New Nokia Lumia 920 & 820

Nokia kini lebih bersungguh-sungguh dalam mengeluarkan modelnya yang menepati pengguna sekarang ini dengan mengeluarkan model yang berasaskan window phone dengan bentuk yang cantik dan teknologi terkini. Dengan fungsi kamera yang lebih dari kamera slr maka pilihan yang lebih baik  bagi yang suka mengambil gambar dan video dengan lebih mudah tak perlu bawak kamera besar-besar dah boleh hasilkan gambar yang cantik. Banyak teknologi baru dalam lumia phone ini. Nak tahu lebih lanjut layari sahaja nokia website ada ditunjukan disana ok. Yang best lagi nak caj bateri dia hanya guna wireless jer betul ke ni macam tak percaya pulak aku tapi betul la.

Jom skodeng gambar Lumia 920 & 820



Nokia Lumia 920 & Lumia 820
http://static1.businessinsider.com/image/50476c096bb3f76f63000002-399-299/nokia-lumia-820.jpg
Nokia Lumia 820

Rabu, 5 September 2012

The New Iphone 5 Finally Reveal

Apple bakal mengeluarkan versi baru iphone pada september ini. Telefon baru ini bakal menaikan lagi jenama apple yang telah gah sebelum  ini dan menjadi kegilaan seluruh dunia.

Adakah iphone 5 macam ni atau sebaliknya jom skodeng video iphone 5 ini.


Ahad, 2 September 2012

Legoland Malaysia

Legoland Malaysia dan pertama di Asia bakal dibuka pada pengunjung pada 15 September 2012. Taman permainan terbesar ini bakal mengundang kemeriahan kepada pengunjung yang datang terutama kanak-kanak yang teruja untuk bermain di Taman tema Legoland ini yang terletak di Kota Iskandar di Nusajaya ini. Walaupun belum dibuka kepada umum tetapi kesesakan telah berlaku di Taman Tema Legoland ini tak percaya jom skodeng gambar yang sempat aku ambil.

Legoland Malaysia kami datang

Lihat barisan kereta yang parking

Orang ramai berpusu-pusu masuk

Lihat sahaja di kaunter tiket ini orang berbaris

Mercu tanda Legoland Malaysia

Nak tanya ke nak beli tiket ni
Walaupun belum dibuka tapi lihat sahaja tarikan pusat taman tema ini yang bakal menjadi satu daya tarikan pelancong dalam dan luar negara datang ke Johor.

LinkWithin