RUANG PENGIKLANAN



Rabu, 11 Mei 2011

Nurul Ain Nordin pula bergambar seksi untuk film barunya

Bila artis baru nak cepat naik dengan kontroversi

Aku heran la pasal pelakon-pelakon baru terutama yang perempuan atau gadis-gadis yang baru suka sangat buat kontroversi dengan mendedahkan aurat mereka untuk naik. Tapi korang kan ada akal boleh membantah perlakuan sebegini dibuat kepada anda. Kenapa mesti buka dan dedah untuk menaiikan nama korang nie. Kita yang jadi penonton ni suka la tengok tapi x pasal-pasal dapat dosa kering jer. Aku mintak maaf bukan nk  sebar  gambar ini cuma nak bagi tau kat gadis-gadis artis baru jangan la suka sangat buka-bukaan utk cepat naik glamor. Aku ni bukan nya alim sangat tapi sedih la tengok korang  jadi macam nie. Free2 jer dapat tengok baik punya. Tukang amik gambar pun sedap jer suruh pose camnie. Bila la nurul nak saya amikkan gambar pulak yer. Hehehe gurau jer...gambar korang carik sendiri la ek taip je kat google Nurul Ain Nordin  ada gambar dia yang tak tau nak lipat kain berkemban.





Ditulis oleh Royzam

Selasa, 10 Mei 2011

Try to take macro picture of insect

Cuba-cuba ambil gambar macro insect yang tetiba masuk dalam bilik aku. Tak tau la tetiba je ada 2 ekor species insect yang tersesat masuk dalam bilik. Apa lagi terus amik kamera aku yang sentiasa tersedia mengambil apa sahaja yang lalu depan mata lensa aku nie.

lalat species apa ni yer


Cantik warna lalat ni

Penyengat ni kalau kena sengat bisa wooo

Jangan sentuh atau kacau bahaya jika tak tau nak handle

Kunci aku yang kau cari ker




Ditulis oleh Royzam

Harga gula naik lagi hari ni RM2.30

Yahooo gula pasir naik RM0.20 kepada RM2.30 bermula hari ini. So kepada mereka yang suka minum manis bolehlah mula mengurangkan kemanisan dalam minuman anda kerana harga dah naik.

Ditulis oleh Royzam

LinkWithin