RUANG PENGIKLANANJumaat, 8 Februari 2013

Selamat Tahun Baru Cina


Hari ahad ini kaum Cina akan menyambut tahun baru dan tahun ini adalah tahun ular. Saya ingin mengucapkan selamat menyambut tahun baru Cina Gong Xi Fa Cai.

Khamis, 7 Februari 2013

Keputusan perlawanan Malaysia vs Qatar 6 feb 2013

Foto

Penat tunggu ingat main jam 11 rupanya 11.45 malam baru start main tapi dah lewat 15 minit permainan bermula kenapa lewat dapat siaran ker mata dah ngantuk dah ni tunggu bola start.Permainan awal nampak seimbang bagi kedua-dua pasukan namun penguasaan nampak lebih kepada Qatar.Separuh masa pertama berkesudahan seri tanpa jaringan dengan Qatar mempunyai banyak peluang tapi gagal disudahkan dengan ketangkasan Apek.Separuh masa kedua Malaysia bertahan sepanjang masa dan akhirnya bolos gawang dengan sepakan percuma yang membias dan gagal ditampan oleh Apek. Serangan bertali arus dengan skil individu Qatar akhirnya pada masa tambahan kesilapan pertahanan yang gagal mengeluarkan bola dari dalam kotak penalti akhirnya mudah ditolak masuk pemain gantian Qatar tanpa diganggu untuk gol kedua Qatar.Keputusan penuh Malaysia 0 Qatar 2

Isnin, 4 Februari 2013

Tarikh Pilihan Raya Umum 2013Pilihan raya umum 2013 bakal berlangsung bulan 3. Rumorsss ada menyatakan yang tarikh mengundi  pada 30 .03.2013. Kita tunggu jer lah Najib membubarkan parlimen nanti.

LinkWithin