RUANG PENGIKLANAN



Sabtu, 2 Jun 2012

Zizan Juara Super Spontan Akhir

Seperti yang telah diduga juara pertama super spontan adalah Zizan Razak dan Johan naib juara. Membawa kereta 'camry dan 100 ribu untuk juara.

Friendly Match Malaysia vs Philiphine result

Perlawanan persahabatan antarabangsa Malaysia menentang Filipina berkesudahan dengan 0-0 tanpa jaringan. Filipina yang dibarisi pemain asing yang menjadi warganegara banyak mengancam kubu Malaysia dan beberapa percubaan hampir membolosi gawang negara yang diterajui Farizal Ma:rlias. Syafik Rahim, Mat Yo, Safee Sali banyak peluang disia-siakan dan seperti tiada rancangan gerakan yang tersusun. Harapi dapat diuperbaiki secepat mungkin.

Jumaat, 1 Jun 2012

Piala Sultan Azlan Shah Malaysia vs New Zealand

Alamak aku taksempat nak tengok tv Malaysia lawan New Zealand la berapa kena ek, kalau ada sesiapa taahu sila baggi tahu aku yer. Harap Malaysia menang keatas pendahulu kempen kali ini.

Promosi Cuti Sekolah

Ya tahniah cuti sekolah kembali lagi, apa yang anda lakukan untuk mengisi masa yang terluang semasa cuti sekolah ini? Jangan lupa buat kerja sekolah dulu janngan last minit baru nakk buat . Macam abg dulu-dulu suka sangat buat kerja rumah last minit tak bagus tau sebab apa nanti kita jadi stress dan result tak berapa bagus. Mak bapak kena betul pandai; mencari peluaang untuk bersama anak waktu cuti sekolaah ini. Isikaan masa dengan sebaiknya. Oklah selamat bercuti. Jom pergi melancong ke destinasi yang menarik di Malaysia.

Khamis, 31 Mei 2012

Euro 2012 tinggal 8 hari lagi

Anda sudah bersedia jom layan

Hari Tanpa Tembakau 2012




Hari ini merupakan hari tanpa rokok . Jangan buat, beli, hisap, dan seangkatannya. Buat apa hisap rokok, apa yang anda dapat dengan menghisap rokok tu. Apa yang aku nampak buang duit jer bakar kertas n tembakau jer. Pastu asap keluar berkepul-kepul, puntung rokok dibuang bersepah-sepah, habuk rokok dilenyek atas meja kotor tu dan apa yang masuk dalam badan pulak ada khasiat ker. Sorry la kepada yang menghisap rokok jangan terasa pulak yer aku cakap berdasarkan pemerhatian aku aja.

Join BERSIH 4.0 ni dapat kereta ?

Betul ker apa yang aku dengar pasal BERSIH 4.0 . Kalau kita join akan dapat kereta Lamborgini. Perghh mesti bestkan siapa la yang empunya luck untuk dapat kereta lumayan ini. Awek2 mesti dok ternganga bila tgk kereta ni. Aku nk join la boleh tak nanti dapat kereta. Tapi anda mestilah menjadi orang yang ke sejuta untuk anda dapatkan kereta ini. Berangan la.... yang penting kita cuba mana tahu ada rezeki. Tuah ayam nampak di kaki tuah aku siapa tahu.

Kecoh tentang Nazmi Faiz

Ha kecoh pasal apa pulak ni. Bukan kecoh sebab dia dapat main dgn kelab Portugal tu org dok kecoohpasal gaji yang beliau akan dapat nanti. Rezeki dia tu apa nk kecoh-kecoh ha tu la sebab diabersungguh-sungguh bukan maiin-main. Kalaau la aku dapat gaji banyak tu nk buat apa ek? Tahniah la bangga tu aku ada gak pemaiin kita leh main kat eropah. Mengiringi Jepun and Korea n China n kini Malaysia sebagai lubuk pemain berbakat.

Isu nombor plat WWW 1

Aku rasa udah-udah la isu ini jgn dipanjangkan lgi. Aku rasa beliau iri hati sebab x dapat beli nombor tu kot. Sorrylah aku tak mau komen just biarlah polis yang siasat ya. Peace no gaduh-gaduh.

Isnin, 28 Mei 2012

Plat WWW 1 milik Sultan Johor

Sah sudah siapa pemilik nombor plat WWW 1. Harga lebih 1/2 Juta bidaan yang dibuat untuk nombor plat tersebut membolehkan Sultan Johor untuk memenangi bidaan tertinggi dalam sejarah Malaysia. Seramai  91 orang telah membida nombor plat ini kalau tak silap la . Tahniah.

LinkWithin