RUANG PENGIKLANANJumaat, 12 April 2013

Pilihanraya Umum Malaysia 2013Pilihanraya umum 2013 telah ditetapkan pada 5 Mei 2013 Ahad. Tarikh penamaan calon adalah pada 20 April 2013. Apa lagi buat persiapan ambil cuti ker yela kena balik kampung jauhkan. Selamat mengundi ya semua warga Malaysia yang layak, lakukan kewajiban anda kepada negara. Pilihan ditangan anda.

Selasa, 9 April 2013

Samsung Galaxy Win 4.7 inch


Samsung mengeluarkan model  baru lagi kali ini untuk pengguna yang kurang badjet tapi nak telefon yang kiranya macam Note 2  la tapi kecil sedikit tapi bentuk seperti Galaxy S3 dan S4 Dengan didatangkan skrin 4.7 inci , kamera 5 megapixel, prosessor 1.2GHz quad-core CPU dalaman, 1GB of RAM ,8 gb ruang storan , bateri Li-ion 2,000mAH dan Android 4.1 Jelly Bean sebagai sistem operasinya. Ia juga didatangkan dengan dual sim card yang biasa sekarang orang guna jimat nak pakai satu telefon satu lagi untuk internet. Harga tak tahu lagi berapa tapi rasanya bawah 1K.

Isnin, 8 April 2013

Johor Darul Takzim membida pemain terkenal


Setelah menamatkan pusingann pertama liga super kini pintu untuk membeli pemain baru dibuka untuk menguatkan lagi pasukan masing-masing. Dengar cerita Johor Darul Takzim cuba untuk membeli pemain ternama dunia seperti Nicolas Anelka, Luis Saha dan juga Milan Baros. Jika benar la pembelian ini pasti liga Super lagi meriah.

Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012


Sebentar tadi baru berakhir acara Anugerah Bintang Popular Berita Harian dengan bintang paling Popular menjadi milik Shahiezy Sam.

Mandat 2013 milik siapa dalam PRU13


Pembubaran parlimen dan seluruh negeri di Malaysia membolehkan pilihanraya umum akan diadakan tidak lama lagi. Pilihan kini ditangan seluruh warganegara Malaysia yg layak untuh memilih kerajaan samada baru atau yg lama. Perang poster dan bendera parti parti yang bertanding sedang memenuhi setiap jalan dan juga pokok. Adakah ia mempengaruhi anda untuk memilih. Persoalan ini anda sahaja yang tahu.

LinkWithin