RUANG PENGIKLANAN



Sabtu, 8 Oktober 2011

BAJET 2012




aku tulis nie percaya tak?

Friendly Match Result Malaysia Vs Australia 0-5

Semalam kita telah didengarkan dengan 2 berita penting BAJET 2012 dan keputusan bolasepak persahabatan Malaysia dengan Australia. Aduh...besar tu kekalahan dengan Australia nie. Apek apa dah jadi bolos 5 gol nie. X pe la perlawanan persahabatan jer tapi kesian kat safee sali sebab tak dapat sokongan rakan  lain untuk menjaringkan gol. 

aku tulis nie percaya tak?

Rabu, 5 Oktober 2011

Sony Alpha SLT-A65 & SLT-A77model SLR terbaru dari SONY

SLT-A77VQ-SLT & DSLR Camera (A-mount)-SLT-A77V
SLT-A77




Sony Alpha SLT-A65
Sony Alpha SLT-A77
 Untuk lebih lanjut layari website sony http://www.sony.com.my
aku tulis nie percaya tak?

Apple keluarkan model baru Iphone 4S

 


 Wah bestnya bila la aku nak pakai iphone satu nie.Pembaharuan dalam versi iPhone 4S ialah pemprosesan yang lebih pantas, kelajuan kamera dan arahan suara seperti 'pembantu peribadi', tetapi ia bukannya telefon pintar generasi baru - iPhone 5 - seperti yang dinanti-nantikan.


aku tulis nie percaya tak?

Pembentangan BAJET 2012


Jumaat ini bakal berlangsung BAJET 2012 pada pukul 3.00 ptg. Apa yang akan dibentangkan oleh kerajaan untuk kesejahteraan rakyat Malaysia kali ini. Adakah satu yang menarik atau sebaliknya. Kakitangan kerajaan menanti sesuatu yang berbaloi-baloi untuk mereka setelah beberapa tahun tidak menerima perkhabaran yang begitu mengembirakan. Marikah kita 1 Malaysia mendengar dan melihat apa yang setiap rakyat Malaysia mendapat manfaat bersama dari pembentangan BAJET 2012 ini.


aku tulis nie percaya tak?

Isnin, 3 Oktober 2011

Bercuti diTanjung Balau Desaru Kota Tinggi

 Lama aku tak bawak anak2 pergi berjalan mandi manda kebetulan masa tu ada kenduri kawin kat kota tinggi so plan terus pergi mandi kat Tanjung Balau Desaru. Pantai dia best sebab landai jer tapi bila air pasang bahaya tapi masa aku pergi ombak slow jer n air tengah surut. Anak2 yang suka hehehe.






aku tulis nie percaya tak?

LinkWithin