RUANG PENGIKLANAN



Sabtu, 2 April 2011

Akademi Fantasia 9 Sudah bermula

Debaran siapa pengetua AF9 terjawab malam ini dengan Amy Search menjadi pengetuanya. Tahniah sebab x ambil orang luar jadi pengetua.

Ditulis oleh Royzam

Apa dah jadi dengan JOZAN pada MAHARAJA LAWAK

Aku tak paham betullah macam kata Leman Raja Lawak 5 tentang group JOZAN. Apasal lawak x jadik nie, tak macam selalu korang buat masa mengacarakan Raja Lawak. Cian korang kena....hehehe x per la baru minggu pertama ada minggu akan datang buat yang terbaik. Malam semalam aku tengok lawak2 masih ditahap macam Raja Lawak bukan Maharaja Lawak, apa dah jadi nie aku tak paham betullah aku pinjam lagi ayat Leman, i'm sorry kata amir hehehe. Aku rasa tak payah cerita pasal korang dah jadik artis dan dilawakkan, ceritakan balik pasal pengalaman korang pasal jadi artis ker, buatlah cerita luar kotak. Aku tengok ada beberapa perserta yang buat mcm tu utk dijadikan modal lawak mereka seperti JOZAN, Jihan, Amir, Alex, dan WAI. Tahniah buat Balas, R2, Nabil, Man, Sepah yang buat aku ketawa la lawak korang tapi aku tengok Nabil still yang terbaiklah. So all d best, minggu depan harap ada perubahan.Dalam pada itu juri komen bio ikhlas dan jangan cover2 belasah je diorang tu.

Ditulis oleh Royzam

Final Result Barclays Premier League

Tahniah MU kerana menang ke atas West Ham setelah debaran separuh masa pertama dengan ketinggalan 2-0. Tapi separuh masa kedua membuahkan hasil lumayan buat MU dengan menyumbat 4 gol dan Rooney  telah membuat hatrik dengan menggolkan 3 biji ke gawang West Ham. Final result adalah 2-4. Dengan itu mata 66 menjarakan dengan arsenal.

Ditulis oleh Royzam

Isnin, 28 Mac 2011

List Perserta Maharaja Lawak

Wah belum habis gelak lagi lepas tengok raja lawak musim ke-5 dah nk start pulak Maharaja Lawak pulak. Aduiyaiiii ini macam boleh mendatangkan marah nie kenapa la buat sekarang apsal tak buat taun depan ke hehehe. Tapi ok la... menghabiskan prepaid aku jer..hehehe x pernah vot pun hahhaa lalalalalala... Ini adalah senarai last perserta yang masuk Maharaja Lawak yang bermula 1 April ini setiap jumaat 10 malam.














Ditulis oleh Royzam

Ahad, 27 Mac 2011

Siapa pernah minum Kopi Keretapi Kluang

 Sah memang  sah kopi kat stesen keretapi kluang ada mengandungi gelatin babi mengikut Surat yang dikeluarkan oleh Jabatan Agama Islam Johor. Oleh itu jauhkan diri anda dari meminum di warung kopi ini. Tahniah buat Jabatan Agama Islam Johor yang peka dengan perkara ini.

Bukti sahih




Ditulis oleh Royzam

Result Malaysia VS Etoile FC

Malaysia sekadar seri dengan kelab Etoile FC 1-1. Peluang menjaringkan gol memang banyak tapi disia-siakan kedua-dua belah pasukan. K Rajagopal telah melakukan banyak pertukaran pemain agar semua merasa bermain. Tindakan ini bagi melihat kemampuan setiap pemain yang akan menyarung jersi utama pasukan kebangsaan nanti. Nasib baik serikan..kalau kalah malu wei lawan ngan kelab jer bukan negara. jangan sebab nak tengok pemain boleh main jangan sampai maruah kita tercalar udah ler...papapun terbaik la...
 
Ditulis oleh Royzam

LinkWithin