RUANG PENGIKLANAN



Sabtu, 5 Februari 2011

Hari pertama cuti Raya Cina

 Ambil cuti 1 & 2 sambung cuti lagi 3 & 4 februari yahoo. Hari pertama gerak pergi kl ke rumah kakak  kat puncak saujana . tdo semalam jer. Kita orang sefamily singgah kejab kat I-City Shah Alam. Boleh tahan jauh dari rumah akak lebih kurang 45 minit. Banyak betul tol-tol yang dilalui hehehe. Nasib baik ada touch n go kalau x der susah juga kena beratur. Nasib baik x banyak kereta tpi sampai i-city ramainya orang kat sana memang meriah. Sebahagian gambar yang sempat diambil untuk korang tengok. kalau anda nak tahu lebih lanjut boleh datang ke I-city ni dan rasai limpahan cahaya led diwaktu malam, memang mengasyikkan.













Ditulis oleh Royzam

Cuti-cuti raYa Cina

Cuti raya cina dihabiskan dengan cuti-cuti Malaysia ke Kuala Lumpur dan Genting Highland. Pergi hari selasa sampai jumaat. Puh penatnya  malam tadi baru sampai. Memang best sebab dah lama x jalan-jalan. Tengok dah banyak berubah la. Pergi dengan x der GPS main redah je jalan ikut hati n signboard. Nasib baik jumpa semua mana nk dituju terutama semasa kat kl. Masa kat kl pergi kg baru makan nasi lemak antarabangsa

, jalan-jalan dibukit bintang dan singgah dekat Pavillion jalan-jalan cari kedai roti The Loaf kepunyaan mantan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir.





dan klcc. Puh ramainya manusia sesak kat klcc. Macam-macam ada dekat sini dan pergi ke taman melihat pancutan air.




Malam pergi ke I-city Shah Alam tengok pokok berlampu. lawa memang lawa, sekali masuk RM10 per kereta ok la.







Ditulis oleh Royzam

LinkWithin