RUANG PENGIKLANAN



Sabtu, 5 Februari 2011

Hari pertama cuti Raya Cina

 Ambil cuti 1 & 2 sambung cuti lagi 3 & 4 februari yahoo. Hari pertama gerak pergi kl ke rumah kakak  kat puncak saujana . tdo semalam jer. Kita orang sefamily singgah kejab kat I-City Shah Alam. Boleh tahan jauh dari rumah akak lebih kurang 45 minit. Banyak betul tol-tol yang dilalui hehehe. Nasib baik ada touch n go kalau x der susah juga kena beratur. Nasib baik x banyak kereta tpi sampai i-city ramainya orang kat sana memang meriah. Sebahagian gambar yang sempat diambil untuk korang tengok. kalau anda nak tahu lebih lanjut boleh datang ke I-city ni dan rasai limpahan cahaya led diwaktu malam, memang mengasyikkan.













Ditulis oleh Royzam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekapur sirih seulas daun palas, sudah baca harap berbalas-balas.

LinkWithin