RUANG PENGIKLANANSelasa, 22 Mac 2011

Miera Liyana Berpakaian Seksinya

Pendatang baru dalam dunia hiburan tempatan membuat satu kontroversi baru dengan berpakaian yang hampir menampakkan sebahagian dari payu daranya. Apakah semua ini disengajakan oleh Miera Liyana bagi mendapat publisti menaikkan nama dia atau memang tidak sengaja. Ini amat memalukan dirinya sendiri tetapi juga memalukan orang melayu amnya. Tidak salah berfesyen tapi boleh elakkan benda ini dari berlaku jika beliau boleh berfikir dengan waras dan tahu batas pakaian. Kerana mahu lain dari yang lain, memang lain betul nampaknya Miera Liyana kali ini dalam menghadiri majlis ulangtahun RAFFLESIA kali ini. Memang menonjol sekali. Ramai mata yang tak kelip mata memandang pendatang baru dalam hiburan tempatan ini.
Ini adalah baju yang dipakai semasa menghadiri ulangtahun RAFFLESIA . Aku terpaksa edit gambar ini , kalau tidak memang nampak sebahagian atas dadanya terdedah. Nasi lemak RM1.00..Opsss sorry maaf yer Miera Liyana.Gambar ini dicedok dari Beautifulnara


Ditulis oleh Royzam

1 ulasan:

  1. Milkshake klasik mencakup dua komponen yang diperlukan - peras dan es krim . Cocktail dikocok dalam blender atau dengan mixer pada precipitateness tinggi sampai busa -padat .

    BalasPadam

Sekapur sirih seulas daun palas, sudah baca harap berbalas-balas.

LinkWithin