RUANG PENGIKLANAN



Jumaat, 15 Julai 2011

Malaysia vs Liverpool Live in Action Asia Tour 2011

Esok 16 Julai 2011 Malaysia akan bertemu dengan kelab gergasi Liga Inggeris Liverpool selepas dikecewakan Arsenal selasa lepas. Skuad Rajagopal perlu tonik baru agar dapat menyaingi persembahan skuad Liverpool kali ini dengan ketiadaan Pengurus pasukan Kenny Daglish kerana pembelian pemain baru. Diharapkan semua pemain Harimau Malaya dapat memberikan persembahan yang menyakinkan kali ini.
Ada ke tidak siaran langsung bergantung kepada stesen tv la, rasanya tiada sebab takut tiket tak laku, so kalau korang nak tengok cari kat internet live streaming mesti ada melambak cuma tgk korang pakai apa la laju tak laju line tu...

Dah la stesen tv gov atau swasta x der buat live ni yang berbayar pun tak der jugak.Kalau x der jugak live kat astro kita kasi pecah….Boikot Astro,Boikot Astro…hahaha..macam lah Astro nak layan..janji mereka dapat duit…jangan bayar bil untuk bulan2 akan datang. dah la nak tukar channel kena bayar, nak cancel channel kena bayar, dah la bulan2 kena bayar isk ingat rakyat ni semua kaya2 ker dah la mahal nak naikkan caj lagi lepas nie adusssssssssssssssssssss

Pasal baju pulak harap skuad harimau malaya pakai baju biru kali nie asyik kuning jer.

Ditulis oleh Royzam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekapur sirih seulas daun palas, sudah baca harap berbalas-balas.

LinkWithin