RUANG PENGIKLANAN



Sabtu, 21 April 2012

Nikon keluarkan model baru Nikon D3200

Apa yang menarik model baru nikon D3200 ini adalah pixel dan video hd yang telah diupgade dari model awal D3100. Dengan 24.2-megapixel dan Full HD (1080p) video kamera kecil ini menampakkan dapat mengalahkan beberapa model lain yang sedia ada dipasaran. Power tu walaupun body dia tiada motor tapi ia semenagnya sesuai bagi yang baru nak berjinak-jinak dalam bidang photography. Harga pun boleh tahan dalam RM2500 jer. Kita tunggu jer bila nikon akan lancarkan model baru ini dan sama-sama tengok kat kedai.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekapur sirih seulas daun palas, sudah baca harap berbalas-balas.

LinkWithin