RUANG PENGIKLANAN



Rabu, 8 Ogos 2012

Cinta Awang Hitam bawa keluar Rm88 juta


 

RM87.6 juta! Itulah jumlah kerugian warga Malaysia, sebahagian besarnya gadis dan ibu tunggal akibat menjadi mangsa penipuan sindiket warga Afrika sejak tiga tahun lalu. Apa yang hensemnya atau ayat power awang hitam ni ek. Pelik aku ngan orang pompuan ni apa yang best sangat sampai diorang sampai terpikat dengan awang-awang hitam ni sampai sampai sanggup mengadai harta bende dan juga body pun dibagi. Tak der ke orang kita ni yang boleh dijadikan boyfriend atau suami boleh dibagi duit macam korang bagi kat awang hitam ini. So kepada mamat-mamat warga negara Malaysia semua jadikan semangat buat korang untuk membuat ayat-ayat manis untuk mengorat gadis-gadis atau janda kat Malaysia supaya cair macam awang-awang hitam ini buat ok.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekapur sirih seulas daun palas, sudah baca harap berbalas-balas.

LinkWithin