RUANG PENGIKLANAN



Khamis, 6 September 2012

The New Nokia Lumia 920 & 820

Nokia kini lebih bersungguh-sungguh dalam mengeluarkan modelnya yang menepati pengguna sekarang ini dengan mengeluarkan model yang berasaskan window phone dengan bentuk yang cantik dan teknologi terkini. Dengan fungsi kamera yang lebih dari kamera slr maka pilihan yang lebih baik  bagi yang suka mengambil gambar dan video dengan lebih mudah tak perlu bawak kamera besar-besar dah boleh hasilkan gambar yang cantik. Banyak teknologi baru dalam lumia phone ini. Nak tahu lebih lanjut layari sahaja nokia website ada ditunjukan disana ok. Yang best lagi nak caj bateri dia hanya guna wireless jer betul ke ni macam tak percaya pulak aku tapi betul la.

Jom skodeng gambar Lumia 920 & 820



Nokia Lumia 920 & Lumia 820
http://static1.businessinsider.com/image/50476c096bb3f76f63000002-399-299/nokia-lumia-820.jpg
Nokia Lumia 820

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekapur sirih seulas daun palas, sudah baca harap berbalas-balas.

LinkWithin