RUANG PENGIKLANAN



Ahad, 12 Januari 2014

Hutan Bandar Bandar Putra Kulai

Wah best juga jalan-jalan di hutan bandar Bandar Putra Kulai. Dekat pulak dengan airport Senai dan bila kapal terbang nak turun rendah betul macam depan mata jer. Lagi satu tarikan menarik disini adalah memberi makan ikan didalam tasik sungguh mengasyikkan. Banyak betul ikan dia besar-besar pulak tu tp sorry ya tak boleh memancing disini. Jom saya kongsi yang sempat saya ambil.


Berebut makanan ikan-ikan disini

Gemuk-gemuk dan besar ikan dia

Geram tak tengok ikan banyak ni

beli mknan 2


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekapur sirih seulas daun palas, sudah baca harap berbalas-balas.

LinkWithin