RUANG PENGIKLANAN



Rabu, 1 Disember 2010

akhirnye CIMB Debit Mastercard ku sampai...

Setelah few weeks menunggu...akhirnye CIMB call ckp debit kad dah ada...terus aktifkan dan transfer duit...then shopping!
Puhhh.. rasa lain macam la bila bayar guna kad ni macam orang kaya jer hehehe. Tadi topup sket je untuk try guna beli barang. Memang berguna sangat la kad ni tak payah bawak cash banyak dalam wallet.... just swipe n sign...Lepas ni kena topup banyak sket masuk dalam kad debit CIMB ni. 
Anda bila lagi nak pakai kad debit ni,  memang berguna untuk anda...free of charge....tpi kena tgok tmpat gak...klu ada pamer logo masterkad tu...leh la flash kat ni....selamat hemah berbelanja semua :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekapur sirih seulas daun palas, sudah baca harap berbalas-balas.

LinkWithin