RUANG PENGIKLANAN



Rabu, 27 Julai 2011

Tiket dah habis dah....Malaysia vs Singapura


ADIK-BERADIK, Sadhana Azahar dan Alia Azahar (kanan) menunjukkan tiket perlawanan pusingan ke 2 Kelayakan Piala Dunia antara Malaysia dan Singapura yang mula dijual di Stadium Nasional Bukit Jalil. Foto: Osman Adnan (26/07/2011)
ADIK-BERADIK, Sadhana Azahar dan Alia Azahar (kanan) menunjukkan tiket perlawanan pusingan ke 2 Kelayakan Piala Dunia antara Malaysia dan Singapura yang mula dijual di Stadium Nasional Bukit Jalil. Foto: Osman Adnan (26/07/2011)

Puh macam goreng pisang panas nampaknya tiket perlawanan Malaysia vs Singapura nie. Dah macam tengok kelab-kelab liga perdana Inggeris jer. Tu tandanya tahap kecintaan rakyat Malaysia dah mula balik kat bola sepak tempatan. Dalam sibuk dok beli tiket yang sold out tu dengar-dengar ada kutu2 bambu ambil kesempatan menjual tiket dengan harga mencecah RM300 sekeping untuk RM50 punya tiket giler betul la ulat2 kutu2 bambuuuuuuuu nie, agak2 la weiiiiiiii kecian diorang tu kena tipu bulat2 jer. Korang sedap aaaa makan atas angin weiiiii jual tiket tu, dosa weiiii nak puasa dah nie tobat la....Apa pun kepada yang tak dapat tgk kat stadium tgk aja kat tv kat rumah yang lcd 50 inci punya lagi best bro.....layannnnnnnn....all d best Harimau Malaya semoga menang besok malam. Yahoooooooooooooo


aku tulis nie percaya tak?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekapur sirih seulas daun palas, sudah baca harap berbalas-balas.

LinkWithin