RUANG PENGIKLANAN



Jumaat, 28 September 2012

Pro Evolution Soccer 2013 Multi6 CLONEDVD vs RELOADED vs SKIDROW

Pro Evolution Soccer tak perlu diperkenalkan lagi akan kesyokan bila bermain bola secara fantasy. Kini keluar versi bari PES 2013 yang ditunggu-tunggu oleh semua peminat bola. Banyak versi dari Demo version hingga yang full pack. Ramai yang sedang menunggu bila crack untuk PES 2013 ini akan keluar. Tunggu jer la ya tapi kalau nk main jugak untuk praktice guna yang demo punya pun dah ok.

Informasi untuk anda yang telah mendownload versi Pro Evolution Soccer 2013 Multi6 CLONEDVD masih belum ada crack lagi tetapi anda boleh download dahulu versi ini dan tunggu sahaja dia punya crack yang akan keluar tidak lama lagi. Bagi yang versi Skidrow anda boleh crack terus dan sudah boleh main tapi ia tidak lengkap lagi kerana liga inggeris EPL masih tidak lengkap jersi masih default manakala UEFA Championship masih tidak boleh main lagi.Liga lain seperti LaLIGA, BUNDESLIGA, semuanya complete cuma EPL jer yang tak complete lagi.

Untuk versi Pro_Evolution_Soccer_2013_Multi6-CLONEDVD ini adalah serial numbernya untuk install
Serial
V7TV-W3JX-6CC3-3DDU-Y3W7

Download Crack (tiada crack lagi)

Bagi yang mereka yang tak nak tunggu crack untuk CLONEDVD anda boleh download version  RELOADED yang boleh  dimain terus dengan cracknya sekali. Version ini boleh dipatch sekali dengan patchedit versi 1.0, 1.1 dan 1.2.

How to Install Pro Evolution Soccer (PES) 2013- Reloaded Full Version:


  1. Unrar.
  2. Burn or mount the image.
  3. Install the game. Use one of the following serials when prompted:



    SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73

    E5DW-NHA5-RR9T-DLMH-A6NP

    JX3P-2V79-SYH5-Y46F-TC7L




  4. Copy the content from /Crack directory on the disc to the
  5. directory of the game.
  6. Play the game. Use a firewall on all of the games executables and don't
  7. attempt to go online.
  8. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!


Download Pro Evolution Soccer (PES) 2013- Reloaded Full Version:

Mirror via Sharebeast

Mirror via Zippyshare

Mirror via 180upload


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekapur sirih seulas daun palas, sudah baca harap berbalas-balas.

LinkWithin