RUANG PENGIKLANAN



Sabtu, 23 Julai 2011

Malam ini Malaysia vs Singapore live from rumah ku hehehehe

Yahoo malam ini akan berlangsung game yang ditungu-tunggu rakyat Malaysia pertemuan 2 musuh tradisi  Malaysia vs Singapura dalam penentuan pusingan ke-2 kelayakan piala dunia zon Asia. Mesti best ni jom tengok kat tv aja la walaupun dekat je seberang tambak dengan jb nie.Malam ini tengok kat Astro Arena je la tapi aku ada majlis kenduri kat taman aku nie kena la pergi kenduri xkan x pegi kot. Dapat tengok separuh masa pertama pun jadila.Agak2 berapa yer score malam in, yang aku jangkakan Malaysia akan menang dengan 2-1.

aku tulis nie percaya tak?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekapur sirih seulas daun palas, sudah baca harap berbalas-balas.

LinkWithin