RUANG PENGIKLANAN



Sabtu, 22 Disember 2012

Kamera Pintar Samsung, Nikon & Polaroid

Kini pengeluar-pengeluar kamera berjenama berlumba-lumba mengeluarkan model kamera dengan operasi android yang canggih. Kini terdapat 3 model baru dipasaran iaitu Samsung Galaxy Camera, Nikon Coolpix S800C dan Polaroid IM1836. Kesemua kamera ini boleh berhubung menggunakan  wifi dan Samsung Galaxy Camera pula boleh berhubung dengan wifi dan 3g tu yang best tu. Antara yang paling hebat adalah keluaran dari Polaroid dimana kamera ini boleh menukar lensanya dengan yang lain seperti kamera DSLR. Tapi dalam banyak-banyak kamera ini aku paling suka bentuk pada Samsung Galaxy camera yang cantik dan elegan serta menepati citarasa aku la hahaha. Kalaulah dapat kamera ni bestnya nasib baik tak boleh dibuat telefon kalau boleh sure akulah orang pertama beli hehehe. Tapi mana tahukan kot-kot Samsung akan keluarkan model kamera android yang boleh masuk simcard dan boleh buat telefon sekali. Sama macam telefon pintar yang ada kamera tapi macam sama jer fungsinyakan hahaha.

Nikon Coolpix S800c





Polaroid IM1836






Samsung Galaxy Camera dengan sambungan wifi & 3G

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sekapur sirih seulas daun palas, sudah baca harap berbalas-balas.

LinkWithin